fredag 1 oktober 2010

Banyan Tree Vertical Marathon

Det är långt mellan mina inlägg på den här bloggen och tyvärr blir det ibland också lite väl långt mellan mina träningstillfällen också på grund av mycket, men roligt, jobb och det har mest blivit träning på gymmet där jag försokt ta igen förlorade träningstillfällen från vardagskvällarna. Igår kväll begav vi oss dock ut för en löprunda i Benjakiti Park men vi hann inte mer än ut på var soi innan himlen öppnade sig och ett ordentligt monsunregn satte igång. Eftersom det blir ganska halt i Benjakiti Park när det regnat blev det istället powerwalk och lättare löpning i Chuvit Garden. Att det dessutom är mycket närmre hem efteråt är skönt när man blir våt ända in till benstommen...

Träningssugen och dum som jag var så värmde jag inte upp ordentligt och fick lite ont i ena hälsenan. Därför blev det mer powerwalk än löpning vilket var tråkigt men som å andra sidan gav mig större möjlighet och tid att undvika trampa på alla paddor som letat sig ut på asfalten.. Jag råkade bara trampa på en liten padda i mörkret så att det sa "kvack-kras".

För några dagar sedan anmälde jag mig till Banyan Tree Vertical Marathon, så tidigt på söndag morgon blir det till att springa upp för alla trapporna till 61:a våningen på Banyan Tree hotell. Jag misstänker att pulsen kommer att bli ultrahög och träningsvärken efteråt brutal! Rekordet är 6 minuter och 19 sekunder och lyckas jag ta mig upp på under 12 minuter så är jag nöjd. Hoppas att förkylningen jag verkar ha på G inte hinner bryta ut innan bara..

Bilder från internet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar